Am lansat platforma de pre-testare ONLINE! Ai acces de acasă de pe calculator sau telefon!

Lucrezi și nu deții un certificat de calificare?
Dorești să pleci în străinătate, dar ai nevoie de un certificat recunoscut la nivel european?
Nu vrei sa pierzi timpul la cursuri întrucât cunoşti deja meseria?
Vrei să ai şanse mai mari în găsirea unui loc de muncă?
Doreşti să te califici, recalifici, în diverse domenii de muncă?

Despre Noi

Societatea ALTHERA EVALCOV SRL face parte din sectorul terțiar, cel al serviciilor. Obiectul de activitate al firmei este: Alte forme de învăţământ n.c.a., Clasa CAEN 8559.

Ideea înființării Centrului ALTHERA a pornit de la constientizarea faptului ca Europa se deplasează către o economie și o societate bazată pe cunoaștere. Oamenii au libertatea de a alege stiluri de viață variate dar, în mod egal și responsabilitatea de a-și contura propria viață. Motivația individuală a învațării și varietatea posibilitaților de a învăța sunt cheile fundamentale în implementarea cu succes a învățarii de-a lungul vieții.

Fiecare trebuie să poată să urmeze căi de educație/învățare la propria alegere, în loc să fie obligat să urmeze căi predeterminate către destinații anume. Aceasta înseamnă, foarte simplu, că sistemele de educație și instruire trebuie să se adapteze la nevoile și cererile individului si nu invers.

ALTHERA EVALCOV este partener cu EMVIKA CENTRU SRL, sub egida unei asocieri iar din 2013 continuă colaborarea cu ONG-urile cu Asociaţia ASIMCOV, Societatea administratoare al INCUBATORULUI de AFACERI din Sfântu Gheorghe, COVIMM CONSULTING SRL, având forma de colaborare parteneriate.

Principalele activităţi ale parteneriatului sunt:

  • asigurarea participării membrilor la cursuri de perfecţionare şi instruire
  • formarea grupurilor profesionale în diferite domenii, pentru ca transferul de informaţii şi menţinerea relaţiei cu membrii să devină mult mai eficientă

Centrul nostru are Parteneriate cu GRUPURI PROFESIONALE din județul Covasna:

1. Asociaţia Pensiunilor din Judeţul Covasna
2. Asociaţia KO-FA (prelucrarea lemnului)
3. Asociaţia Comercianţilor din Judeţul Covasna - COMCOV
4. Asociaţia Artizanilor şi Meşterilor Populari din Judeţul Covasna - POPARTCOV
5. Asociaţia Operatorilor de Management al Deşeurilor
6. Asociaţia Green Energy

În prezent avem Colaborare strânsă cu CENTRUL DE CONSULTANŢĂ ŞI STUDII EUROPENE-GALAŢI

Se dorește utilizarea experienței de peste 17 ani în domeniul cercetării de piață, elaborare proiecte de finanţare, formare profesională şi în domeniul ocupațional, al necesităților de personal a intreprinzătorilor, distribuția necesarului de personal calificat pe diferite zone. Se beneficiază de cunoștințele necesare în tot ceea ce privește activitatea de management, evaluarea competențelor și formarea profesionala formală și nonformală.

Societatea noastră urmărește să ofere tuturor solicitanților posibilitatea de a-și realiza obiectivele profesionale pe termen scurt și lung, atât prin oferirea posibilității calificării în domeniile în care aceștia au competențele necesare cât și prin consiliere în carieră.

 

Etichete:
calificare pe baza experienței, recunoașterea experienței profesionale, program autorizat ANC, cursuri de calificare, programe de evaluare recunoscute în UE, program adresat persoanelor cu experiență în muncă, alternativă la cursurile de formare, program de calificare de scurtă durată, calificare prin evaluarea cunoștintelor / competențelor, cursuri de calificare / programe de evaluare, diplome recunoscute în UE, diplome fara cursuri, calificare rapidă, diploma recunscută

ŞTII MESERIE DAR NU AI CALIFICARE?Whatsapp