Am lansat platforma de pre-testare ONLINE! Ai acces de acasă de pe calculator sau telefon!

Lucrezi și nu deții un certificat de calificare?
Dorești să pleci în străinătate, dar ai nevoie de un certificat recunoscut la nivel european?
Nu vrei sa pierzi timpul la cursuri întrucât cunoşti deja meseria?
Vrei să ai şanse mai mari în găsirea unui loc de muncă?
Doreşti să te califici, recalifici, în diverse domenii de muncă?

BLOG

Newsletter - Althera - 11.09.2021

NEWSLATTER 1:

Descoperă Avantajele Evaluării Competențelor Profesionale la Sfântu Gheorghe!

Dragi profesioniști și candidați dornici să-și dezvolte cariera,

Evaluarea competențelor profesionale reprezintă un pas crucial pe drumul către succesul în piața muncii. Cu toate acestea, alegerea locului potrivit pentru evaluarea ta este la fel de importantă precum pregătirea pentru aceasta. Și ce loc ar putea fi mai inspirant și motivant pentru a-ți demonstra abilitățile decât frumosul oraș Sfântu Gheorghe din județul Covasna?

Iată de ce ar trebui să iei în considerare evaluarea competențelor profesionale la Sfântu Gheorghe:

Experiența unică la stadionul Sepsi OSK: Oportunitatea de a susține examenele teoretice și practice într-un oraș cu un stadion de fotbal de top este cu adevărat specială. Poți trăi atmosfera sportivă și inspirația pe care o oferă performanța echipei noastre, Sepsi OSK.

Locație strategică: Sfântu Gheorghe se află în apropierea orașului Brașov, oferindu-ți oportunitatea de a explora și alte destinații minunate din zonă, precum Lacul Sfânta Ana și Balvanyos. După ce ai terminat evaluarea, poți să-ți răsfeți sufletul cu excursii în natură sau vizite culturale.

Servicii profesionale: Sfântu Gheorghe dispune de facilități moderne pentru examenele teoretice și practice, și asigură un mediu propice pentru a-ți arăta cunoștințele și abilitățile în cea mai bună lumină posibilă.

Comunitate prietenoasă: Oamenii din Sfântu Gheorghe sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. Poți avea încredere că vei fi întâmpinat cu brațele deschise și că vei găsi sprijin în atingerea obiectivelor tale profesionale.

În concluzie, evaluarea și certificarea competențelor profesionale la Sfântu Gheorghe nu este doar o ocazie de a-ți demonstra abilitățile, ci și de a trăi o experiență memorabilă într-un oraș vibrant, cu multe atracții și posibilități. Nu mai aștepta! Alege Sfântu Gheorghe pentru evaluarea ta profesională și pregătește-te pentru o experiență care să-ți transforme cariera!

Bifează-ți obiectivele profesionale rapid și eficient! Obțineți certificatul în doar câteva zile! Pentru cei cu experiență în meserie, fără cursuri costisitoare. Certificat recunoscut național și internațional. Consiliere gratuită și taxe de examinare competitive. Plata doar după ce ați susținut examenele teoretice și practice. Examene individuale, inclusiv sâmbăta.

Cu cele mai bune urări, Echipa de evaluare a competențelor profesionale din Sfântu Gheorghe

NEWSLATTER 2:

Bine ați venit la newsletter-ul nostru despre importanța evaluării competențelor profesionale! În acest număr, vom discuta despre cât de crucială este evaluarea competențelor profesionale, în special în cazul candidaților care simt că ar putea avea îndoieli cu privire la promovarea examenului pentru obținerea calificării.

Ce reprezintă evaluarea competențelor profesionale? Denumirea în sine, "evaluarea competențelor", sugerează că acest serviciu se adresează persoanelor care au dobândit deja anumite competențe și doresc să le dovedească. Cu alte cuvinte, evaluarea competențelor profesionale se bazează pe faptul că aceste competențe există deja la candidat. Prin urmare, candidatul trebuie să fie conștient de nivelul său de competențe și să se asigure că este pregătit pentru evaluare.

Autoevaluarea și Standardul Ocupațional. Înainte de a intra în procesul de evaluare propriu-zis, candidații au ocazia de a-și evalua performanța profesională. Acest proces se desfășoară în colaborare cu evaluatorii de competențe profesionale și se bazează pe conținutul Standardului Ocupațional. Standardul este elaborat și emis de către ANC - Autoritatea Națională pentru Calificări, și reprezintă un instrument esențial pentru evaluarea competențelor.

De ce este importantă evaluarea competențelor profesionale?

Certificarea abilităților: Evaluarea oferă candidaților o modalitate oficială de a-și certifica competențele profesionale. Obținerea unui certificat de calificare profesională poate spori șansele de angajare și avansare în carieră.

Măsurarea performanței: Prin consiliere, autoevaluare și evaluarea ulterioară, candidații pot măsura performanța lor actuală și identifica zonele în care trebuie să se îmbunătățească.

Standardizare: Standardul Ocupațional asigură că evaluarea se face conform unor criterii clare și obiective, contribuind la creșterea transparenței și credibilității procesului.

Dezvoltare profesională: Candidații pot beneficia de feedbackul și ghidarea evaluatorilor pentru a-și îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în domeniul lor de activitate.

În concluzie, evaluarea competențelor profesionale este un instrument esențial în dezvoltarea și certificarea abilităților profesionale. Candidații trebuie să abordeze acest proces cu încredere, având în vedere că evaluarea este concepută pentru a evidenția competențele pe care deja le dețin. Autoevaluarea și colaborarea cu evaluatorii sunt cheia pentru succesul în obținerea certificatelor de calificare profesională.

În următorul număr al newsletter-ului nostru, vom explora mai multe aspecte legate de dezvoltarea competențelor profesionale și impactul lor în carieră.

Rămâneți alături de noi!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aceste articole sunt protejate de drepturi de autor și/sau drepturi conexe. 
Sunteți liber să utilizați în orice mod care este permis de legislația privind drepturile de autor și drepturile
conexe care se aplică utilizării dvs. Pentru alte utilizări, trebuie să obțineți permisiunea de la deținătorii de
drepturi.

 

 

blog-49006_1280Whatsapp